Kitesurfing Kursus Forløb

Hos os får du den bedste introduktion til kitesurfing

Hvad du kan forvente af kurset

På et begynder kursus lærer du kitesurfing fra bunden. Vi lægger stor vægt på sikkerhed og din forståelse for vind, da dette er hele fundamentet i kitesurfing. Kitevest har holdt mange kurser  siden 2008 og vi ved derfor, at vi altid kommer igennem hele programmet.
Du bliver ikke direkte kastet ud på vandet – Men vi bruger det meste af tiden på vandet.

Fra 0 til kitesurfer på 7 timer...

 • Teori

  På kursusdagen vil du starte med at få den nødvendige introduktion til sikkerheden og vigtige forhold omkring sporten og udstyret.

 • Teori i praksis

  Herefter vil du på egen hånd, med små, ufarlige 3,5 m2 drager afprøve de forskellige scenarier, der er blevet gennegået under teorien.

 • Store kites på vandet

  Nu er der styr på de små drager og teorien er forstået. Vi fortsætter med de "rigtige" kites ude på vandet sammen med jeres instruktør.

 • Øvelser & boardet

  Her foregår den største del af dagen. I skal gennemføre en række øvelser, hvorefter vi hiver boardet frem og får jer til selvstændigt at sejle.

 • Evaluering

  Til sidst på dagen repeteres & evalueres dagens undervisning. Instruktøren tager enkeltvis stilling til, hvordan du kommer videre på egen hånd.

1.

På kursusdagen vil du starte med at få den nødvendige teori og lære at flyve en drage ved hjælp af en 1,5 – 3 m2 øvedrage på land.

2.

Du vil først komme ud med rigtige kites når du er klar til det. Vi presser ingen ud på vandet, der ikke føler sig tryg.

3.

Det er vigtigt, at man ikke er bange for at spørge under kurset, da det er vigtigt at få forståelse for, hvad der bliver forklaret af instruktøren.

4.

Efter introduktionen til udstyr & forhold, tager vi dig med ud på vandet. Her får du lov til at mærke kræfterne i de store drager og vi øver den sikre håndtering af dragen.

5.

Så snart kiten kan flyves kontrolleret og forståelsen for sporten er på plads, hiver vi kiteboards frem – det er her du oplever din første surf session.

6.

Efter kurset evaluerer vi dagen og instruktøren forklarer dig individuelt, hvordan du forstætter på egen hånd, hvornår & hvor du kan surfe og hvilket udstyr passer til netop dig.

Har du spørgsmål? –

Så venligst send os en mail på Info@kitevest.dk – Ønsker du at blive ringet op, så skriv dette i mailen
( husk at skrive det nummer du ønskes at blive kontaktet på )

Start typing and press Enter to search