Kitesurfing udstyr

Kom godt i gang med verdens fedeste vandsport med forsvarligt og sikkert udstyr

Alt udstyr stiller vi til rådighed

Når du booker et kitesurfing kursus hos os, er du sikker på at møde op på stranden og have udstyr der passer dig, når man lærer at kitesurfe eller er i gang, er udstyret vigtigt for dig og din indlærings kurve. Hvis man fryser under indlæring, vil du ikke få meget ud af dit kursus. Og alt udstyr skal være begyndervenligt, derfor har vi valgt det bedste udtyr til dig under dit surf kursus. I dit Kite kursus forløb hos vil følgende være stillet til rådighed

kitevest udstyr

Våddragt 5 mm
støvler 5 mm
Trapez
Leash
Vest ( Ce godkendt )
Hjelm ( Ce godkent )
Kites
Board

Du skal kun selv medbringe:
Håndklæde, forplejning og masse af godt humør, så klare vi resten.

Dit første udstyrskøb

Kitevest sponsoreres af Boardsupply med markedets mest sikre og holdbare udstyr. Som kiteskole er det vigtigt at udstyret er holdbart og brugbart for alle personer, i alle slags vejrforhold. Sikkerheden for en kiteskole er det aller vigtigst, hvilket er grunden til at vi har valgt udelukkende at undervise med Nobile & LiquidForce boards og drager, samt Mystic neopren & tilbehør – derfor er det også vigtig for dig at købe det rigtige udstyr første gang. Boardsupply forhandler udstyr online men også i deres fysiske surf butik i Midtjylland.

Vi anbefaler dig til IKKE at købe inden dit kursus, da du under kitesurfing kurset vil få meget viden omkring hvad der vil passe til netop dig, og login til udstyrs guiden.
Vi har gennem otte år oplevet mange som laver en kæmpe fejl invistering.

Modtag et uforpligtende tilbud på kitesurfing udstyr fra Boardsupply.dk

HUSK at benytte din Kitevest rabatkode som du får efter dit kursus, når du handler på www.boardsupply.dk.

Kan du ikke vente med at købe udstyr,  så er du meget velkommen til at kontakte os, vi rådgiver dig gerne i dit første kitesurfing udstyrs køb. så du ikke bliver snydt.

Start typing and press Enter to search