Kitesurfing udstyr

Kom godt i gang med verdens fedeste vandsport med holdbart og sikkert udstyr

Udstyr på kursusdagen

ALT UDSTYR ER INKL. NÅR DU BOOKER ET KURSUS.

Når du booker et kitesurfing kursus hos os, er du altid sikker på at der er udstyr der passer dig på kursusdagen. Når man skal lære at kitesurfe er udstyret vigtigt for dig og din indlærings kurve.

Vi har ALT udstyr til dig på kurset.

Du skal kun selv medbringe:
Håndklæde, solcreme, forplejning og masse af godt humør, så klare vi resten.
( Læs grundigt mail efter booking )

Book et kursus her

Køb af udstyr efter kursus

Kitevest anbefaler OneOpenSky til køb af markedets mest sikre og holdbare udstyr. Som kiteskole repræsenteret under Dansk Sejlunion er det vigtigt at det udstyr vi bruger sammen med vores kursister er SIKKERT, holdbart og brugbart for alle personer, i alle slags vejrforhold. Netop derfor har vi valgt vores udstyr/kites af mærket Naish Kiteboarding. Det er vigtig for dig som ny i sporten, at købe det rigtige og sikreste udstyr første gang. OneOpenSky forhandler udstyr i deres fysiske surf butik på 1200 m2, i Midtjylland/Herning. Her finder du Danmarks største udvalg og professionel rådgivning der giver dig den bedste “vand” start som ny i verdens fedeste sportsgren !

Team Kitevest anbefaler dig til at vente med at købe udstyr til efter dit kursus, da du under kurset også vil blive rådgivet omkring, hvad der vil passe til netop dig. Samtidig vil du, efter du har været på kursus hos os, kunne handle kitesurfing udstyr og pakker, til en fordelagtig pris, hos oneopensky.dk.

Start typing and press Enter to search