Derfor Kitevest!

Grunden til at vi er din bedste partner i kitesurfing

Vores erfaring er din vej til sikker og hurtig succes.

Vores primære vision og arbejdsopgave består i at få introduceret kitesurfing for dem, som finder det interessant, og dem der vil lære det på den rigtige og mest sikre måde, og derigennem også bliver bedst klædt på til at kitesurfe på egen hånd efter kurserne.

Instruktørerne hos Kitevest.dk er alle drevet af en stor passion for kitesurfing og surf generelt, og tilsammen kan vi prale af mere end 60 års erfaring på vandet.

Vores målsætning er, at vores kurser gør en forskel for hver enkelt kursist, og at vores ekspertise i at undervise giver dig et 100 % “fuldblods” kursus inden for kitesurfing.

Vi håber, at vi med vores udbud af kurser kan tilfredsstille den kvalitetsbevidste forbruger, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Er der spørgsmål om vores kurser, kan vi kontaktes pr. mail eller telefon.

Vi modtager også gerne konstruktiv kritik, da dette kan bruges til et bedre surfmiljø og forbedring af vores produkt.

Kitevest.dk er ejet af Allan Bo Mikkelsen, som har været i Kitesurf branchen siden 2001, og derfor har en ret omfattende og indgående viden om sporten, som han gerne deler med alle der er interesserede.

Kitevest giver dig et kørekort til kitesurfing, som giver dig alle redskaber til at komme videre med sporten. præcis som da du skulle lære at køre bil.

Vi tilbyder meget mere.

Kitevest er en del af et fantastisk kitesurfing miljø, som vi giver dig mulighed for også at være en del af. Du kan bla. få nyheder på mails omkring kitesurfing-camps, events og opfølgnings-kurser, samt få mulighed for at blive opdateret med, hvad der kommer af nyheder inden for sporten.

Alle instruktører og team sejlere er drevet af en stor passion for sporten. Derfor sætter alle en stor ære i at videregive deres erfaring til nybegyndere indenfor sporten. Sikkerhed står øverst på dagsordnen hos os alle. Du er altid velkommen til at henvende sig hos os på stranden for gode råd, eller bare en god snak om vind og vejr. Gode råd og hjælp er en selvfølge for os.

Start typing and press Enter to search