Derfor Kitevest!

Grunden til at vi er din bedste partner i kitesurfing

Vores erfaring er din vej til sikker og hurtig succes.

Vores primære vision og arbejdsopgaver består i at få introduceret kitesurfing for dem, som finder det interessant, og dem der vil lære det på den rigtige og mest sikre  måde, og derfor også blive klædt på til at kitesurfe på egen hånd efter kurserne.

Instruktørerne hos Kitevest.dk er alle drevet af en stor passion for kitesurfing og surf generelt, og tilsammen kan vi prale af mere end 60 års erfaring på vandet.

Vores målsætning er, at vore kurser gør en forskel for brugeren. Og at vores ekspertise i undervisning giver dit et 100 % “fuldblods” kursus inden for kitesurfing.

OBS: Vi afholder ikke Tourist fælder som f.eks. tilbyder dig klippekort eller “billige” flerdages løsninger !!!!!!

Vi håber med vores udbud af kurser at tilfredsstille den kvalitetsbevidste forbruger, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Er der spørgsmål til vore kurser  kan vi kontaktes pr. mail eller telefon.

Vi modtager også gerne konstruktiv kritik, da dette kan bruges til et bedre surfmiljø og forbedring af vores produkt.

Kitevest.dk er ejet af Allan Bo Mikkelsen og Nick Bowman som har været i Kitesurfbranchen siden 2004, og derfor har den nødvendige grund viden om sporten, til at videre fører den til dig.

Kitevest giver dig et kørekort til kitesurfing, som giver dig alle redskaber til at komme videre med sporten. præcis som da du skulle lære at køre bil.

Vi tilbyder meget mere.

Kitevest er en del af et størrere kitesurfing miljø, som vi giver dig mulighed for at være en del af. Du kan bla. få nyheder på mails omkring kitesurfing camps, events og opfølgnings kurser, samt få mulighed for at være opdateret hvad der kommer af nyheder inden for sporten.

Efter endt kursus får du ekslusivt et login til vores erfaring med alt hvad du behøver at vide for at blive endnu bedre og mere fortrolig med sporten.

I 2017 vil vi også give dig mulighed for at deltage i Kitesurf rejser til en fordelagtig pris. ( Vi arbejder hårdt på dette )

Alle instruktører og team sejlere er alle drevet af stor passion for sporten. Derfor sætter alle en stor ære i at videregive deres erfaring til nybegyndere i sporten. Sikkerhed står øverst på dagsordnen hos os alle. Man er altid velkommen til at henvende sig hos os på stranden for gode råd, eller bare en god snak om vind og vejr, gode råd og hjælp er en selvfølge for os.

Start typing and press Enter to search